Studenten

Iraanse kinderen in Sistan en Baluchestan recht op onderwijs ontzegd

school in sistan-baluchestan, Iran

27maart 2022

Scholen in Sistan en Baluchestan

In de meeste landen over de hele wereld legt de regering speciale nadruk op hun onderwijssysteem en maakt ze korte- en langetermijnplannen om ervoor te zorgen dat hun onderwijssysteem profiteert van alle beschikbare technologische middelen. In deze landen is het onderwijssysteem verantwoordelijk voor en gericht op het opleiden en trainen van de volgende generaties, die voorbestemd zijn om in de nabije toekomst het roer van de natie over te nemen.

Amir Moradi is 22 jaar geworden in de Evin Gevangenis

AmirHossein Moradi

Amir Moradi is 22 jaar geworden in de Evin Gevangenis.
Dit is de tweede verjaardag van Amir Hossein Moradi, die in de 209-beveiligingsafdeling van de Evin-gevangenis verblijft.
Amir Hossein Moradi was een natuurkundestudent aan de Sharif University en won zilver op de Iraanse Astronomie Olympiade van 2017. Volgens zijn vrienden was hij een waar genie.

Iraanse jeugdige gedetineerde naait lippen aan elkaar om behandeling van zijn zaak te eisen

Arman Farahmand, een tiener die beschuldigd wordt van moord, is in hongerstaking gegaan en heeft zijn lippen aaneengenaaid uit protest tegen het uitblijven van behandeling van zijn zaak door de autoriteiten.
Een familielid van Arman Farahmand vertelde de website Kurdpa dat de 17-jarige sinds zaterdag 19 juni in de Sanandaj-gevangenis in hongerstaking is.

Studenten in Iran!

Klein meisje valt in slaap naast haar huiswerk op straat in Tajrish, Teheran.Iraanse "straatkinderen" worden gedwongen om na schooltijd op straat te werken. Iraanse "straatkinderen" worden misbruikt en mishandeld voor de misdaad om in armoede te leven en gedwongen te werken om in hun levensonderhoud te voorzien.

 

Pagina's